Over ons

Heerlijk wegdromen

Shaay betekent thee in het Arabisch. En als echte theeleuten zijn we helemaal dol op thee. We kunnen genieten van een glaasje Shaay als we gezellig met familie of vrienden zijn. Onbezorgd een kopje Shaay drinken om heerlijk weg te dromen. Of onze ochtend starten met een sterke beker Shaay zodat we helemaal wakker de deur uit kunnen.

Onze passie 

Thee verbindt. Wist je dat thee, na water het meest gedronken drank ter wereld is? In sommige landen staat thee ook voor gastvrijheid, als gast kan je eigenlijk niet weigeren als je een kopje of glaasje wordt aangeboden. In Ierland en Engeland vind je de grootste theedrinkers en China verbruikt de meeste thee. We zijn dus niet alleen! 

Voor ons is Shaay ontstaan uit liefde en passie voor thee. En ook vanuit het gemis van goede kwalitatieve groene thee om een pot echte Marokkaanse muntthee te kunnen zetten. Elke gelegenheid vraagt om een andere soort Shaay.

 

Variatie aan theesoorten

Shaay biedt verschillende soorten blends, voor ieder wat wils zonder je te laten duizelen door te veel theesoorten. 

In de Shaay shop vind je een mooie keuze blends onder:

1 Biologische Kruiden Shaay 

2 Marokkaanse Munt Shaay

3 Heerlijke High-tea Shaay

Naast onze losse Shaay hebben we voor in de toekomst mooie cadeau’s voor verschillende gelegenheden of ‘zomaar omdat het kan’ om een dierbare mee te verrassen. Onze Shaay is per 50 en 100 gram te bestellen en wordt geleverd in een hersluitbaar en luchtdichte papierenzak.